Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /usr/home/institutjoansola.cat/web/parlem/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4571 Parlem! | Institut Joan Solà Warning: A non-numeric value encountered in /usr/home/institutjoansola.cat/web/parlem/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Parlem!

Consells i orientacions per millorar l’expressió oral

Què és "Parlem"

Parlem! és una part de l’aportació de l’Institut Joan Solà de Torrefarrera al projecte Erasmus + anomenat “Skills for Success”, en el que participen sengles  centres de Belfast, Berlin, Gubbio, Huelva i Torrefarrera.

És un projecte innovador

Parlem! és un projecte de l’Insitut Joan Sola de Torrefarrera per millorar l’expressió oral del seu alumnat i de suport al professorat que treballa la comunicació oral dels seus alumnes.  Consisteix en la creació d’un grup d’alumnes i professors experts en comunicació oral, sobre els quals s’organitza el treball del centre en aquest àmbit comunicatiu.

Un recurs educatiu per millorar la comunicació oral

Parlem!  és lloc on podreu trobar recursos, orientacions, exemples de bones pràctiques, métodes d’avaluació…  que t’ajudaran a  resoldre amb éxit les teves exposicions orals.

 

Pàgina creda per Juanjo Falcó/2016′