L'exposició

El moment de la veritat

El moment de la veritat

Després d’una bona planificació i d’unes quantes hores d’assaig arriba el moment de la veritat: posar en pràctica davant del teu auditori tot el que t’has preparat. Si has fet una bona planificació i has estructurat bé la teva exposició, aquest moment deixarà de suposar-te un patiment i es convertirà en un desafiament del que gaudiràs cada cop més.

Una bona estructura és la base d'una bona exposició

Les nostres orientacions

Les exposicions orals s’organitzen en tres parts (introducció, desenvolupament i conclusió). És molt important que tinguis clar el contingut i la funció de cada part. Per això, et facilitem un document amb les nostres orientacions  perquè puguis organitzar perfectament les teves exposicions orals.

Recorda que una bona estructura et facilitarà aconseguir els teus objectius comunicatius.

Descarrega't el document

Por a parlar en públic?

Supera-la

Tríptic

Descarrega’t aquest interessant tríptic de la Universitat de Granada amb uns consells que t’ajudaran a superar l’ansietat a parlar en públic

Monogràfic

Si vols més informació sobre la por a parlar en públic i la manera de superar-la aquí tens un document més extens, amb una referència interessant als pensaments negatius i la seva influència sobre les nostres pors.

Més consells per superar l’ansietat i la por a parlar en públic